Izdvajamo

Poziv za izlaganje na 18. obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i ove je godine nositelj tehničke organizacije i koordinator aktivnosti, a suorganizatori su Koprivničko-križevačka županija, Grad Križevci, HGK Županijska komora Koprivnica, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Program sajma već tradicionalno bit će obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima, te turističkim i gastro-izložbama. Očekujemo nastup oko 250 izlagača uključujući i inozemne izlagače.

Sajam se održava na uređenom izlagačkom prostoru od 1.700 m2 zatvorenog prostora i 2.500 m2 otvorenog prostora ispred Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci u ulici Potočka 26 u samom središtu grada. I ove godine vanjski izložbeni prostor će za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede biti besplatan.

Pozivamo obrtnike članove naše komore da se prijave za izlaganje na 18. OBRTNIČKOM I GOSPODARSKOM SAJMU KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE U KRIŽEVCIMA od 06. do 08.11.2015.g. te da organizirate zajednički nastup. Sajam će se održati u velikoj Sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca  Križevci te u Sportskoj dvorani Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkog i pripadajućim vanjskim prostorima ispred dvorana na ukupno 1.700 m2 unutarnjeg i 2.500 m2 vanjskog prostora.

Odlukom Organizacijskog odbora nositelj tehničke organizacije i financijsko komercijalnog poslovanja Sajma je Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, a direktor Sajma je Tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać. Obrtnički i gospodarski sajam u Križevcima razvio se u značajnu sajamsku priredbu tako da su na prošlogodišnjem sajmu izlagali obrtnici i poduzetnici iz 4 zemalja, iz 13 hrvatskih županija (255 izlagača na 1.700 m2 unutarnjeg i 2.500 m2 vanjskog prostora). U svezi s navedenim, nadamo se da će Vaši članovi nastupiti na našem sajmu. Detaljnije informacije mogu se dobiti u Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije (tajnik Komore mob: 098/249-401) ili u Udruženju obrtnika Križevci ( tajnica Udruženja mob: 098/249-270 ).

Poziv varaždinskim obrtnicima na 17. Sajam gospodarstva u Zaprešiću

Ove godine u organizaciji Udruženja obrtnika Zaprešić održava se 17. SAJAM GOSPODARSTVA, te Vas pozivamo da na istom sudjelujete izlažući svoje proizvode i nudeći usluge.

I ove godine Sajam se održava u Srednjoj školi «Ban Josip Jelačić» u Zaprešiću, Trg dr. Franje Tuđmana 1 u sportskoj dvorani, a ako obrtnici i poduzetnici pokažu veći interes organizirati ćemo izlaganje pod šatorom odgovarajuće veličine kao i dosadašnjih godina, te na vanjskom otvorenom prostoru koje smo također u suradnji s Vama spremni urediti u skladu sa Vašim potrebama. Pozivamo Vas da predložite bilo koji oblik suradnje, spremni smo ga prihvatiti, ako će doprinijeti Vašoj boljoj promociji, a time i većoj uspješnosti Sajma.

Kao i do sada  prostor za izlaganje biti će uređen prema Vašim zahtjevima, bilo da želite izlagati samostalno, sa svojim poslovnim partnerima ili u okviru vaših općina, udruženja, zadruga, udruga i slično. Kako smo od našeg Grada dobili veća  financijska sredstva uređeni prostor sa kompletnom opremom  izlagači ove godine ne plaćaju.

Nadamo se da ste  proteklih godina bili zadovoljni sudjelovanjem na Sajmu, te da ćete i ove godine sudjelovati.

Sajam će se održavati od 16. do 18. listopada u vrijeme proslave Dana Grada i obilježavanja Jelačićevih dana, a otvorenje će biti 16. listopada u petak u 11 sati.

Ostale dane radno vrijeme Sajma je od 10.00 do 20.00 sati.

Sajam organiziramo uz pokroviteljstvo Ministarstva poduzetništva i obrta, Zagrebačke županije i Grada Zaprešića, te uz sponzorstvo Hrvatske obrtničke komore, Obrtničke komore Zagreb i svih naših općina.

Iskoristite priliku za nove poslovne kontakte  i ponudite svoje proizvode i usluge jer je Sajam i prodajnog karaktera.

Sve informacije o Sajmu možete dobiti na tel. 01 / 3310 810; 01 / 3310 329 svakog radnog dana od 7.00 do 15.00 sati, na službenim web stranicama Udruženja obrtnika Zaprešić (www.obrtnici-zapresica.hr) ili direktno u Udruženju obrtnika Zaprešić, Ul. M. Tita br. 2.

Nakon što iskažete interes za sudjelovanje dostavit ćemo Vam i prijavu za sudjelovanje koju trebate ispuniti. Prijavu možete skinuti sa web stranicama Komore, a nakon što skicirate štand, u dogovoru s nama, vratite na našu adresu poštom ili e-mailom ili direktno u našu stručnu službu.

I ove godine Sajam će biti  popraćen raznovrsnim aktivnostima u koje se možete uključiti i Vi ovisno o vašim interesima i očekivanjima.

Prijave za sudjelovanje na Sajmu primamo do 7. listopada 2015. godine.

Prijavnicu možete preuzeti OVDJE

 

20. Katarinski sajam u Slavonskom Brodu

Pozivamo Vas da se pridružite 20. Katarinskom sajmu u Slavonskom Brodu od 19. do 22. studenog 2015. godine. U prilogu ćete pronaći prijavne materijale u kojima su navedene pojedinosti o nastupu na sajmu.  Obrazac prijave također možete skinuti sa Internet  stranica Obrtničke komore: www.okbp.hr i popunjen poslati do 09. studenog 2015. godine poštom na adresu: Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda d.o.o., Vukovarska 1, 35000  Slavonski Brod,  putem faksa na broj 035/217-082.

Za sve dodatne informacije u svezi nastupa na 20. Katarinskom sajmu, sajmu, također se možete javiti  na telefonski broj: 035/ 217-092 ili mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Prijavnicu možete preuzeti OVDJE

48. Međunarodni obrtnički sajm u Celju!

48. Međunarodni obrtnički sajam u Celju održat će se 8. do 13. rujna 2015. u Celju, na tradicionalnoj lokaciji Celjskog sajma, a Hrvatska obrtnička komora organizirat će i sufinancirati kolektivni nastup svojih članova na tome sajmu.

Međunarodni obrtnički sajam u Celju najveći je obrtnički sajam u široj regiji, a njegov izložbeni program obuhvaća strojeve i opremu za drvo i metal, opremu od inoxa, elektrotehniku, preradu plastike i gume, obradu metala, strojogradnju, prehranu i ugostiteljstvo, izradu alata za obradu drva, plastike i metala, namještaj i unutarnje uređenje, završne radove u graditeljstvu, alate za uređenje doma i okoliša, opremu za prehrambenu industriju i ugostiteljstvo, turizam, mehanizaciju sela, građevinsku mehanizaciju, montažne kuće, proizvode široke potrošnje, telekomunikacije, IT opremu ...

Opširnije...

Obrazovanje

image

Obrazovanje

 

Opširnije

 

Društvene mreže

Korisni linkovi

image

Korisni linkovi

 

Opširnije

Obrtnički registar

image

Obrtnički registar

 

Opširnije

Prijavite se na Newsletter

Ime:
Email:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore