Dubrovnik će od 22. do 25. ožujka po 15. put biti domaćin Mediteranskog sajma zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva.
Riječ je o najvećoj nacionalnoj manifestaciji za male i srednje poduzetnike, OPG-ove i obrtnike.
Dubrovački sajam okuplja izlagače, stručnjake i entuzijaste kako bi se – ističu organizatori – zajedničkim naporima promovirali hrvatski ekološki i tradicijski proizvodi kao i održivi razvoj te zdravi način življenja korištenjem ekološko prihvatljivih proizvoda.
Ova se specijalizirana manifestacija profilirala kao najznačajnija sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva.
Sajam svake godine okupi i po nekoliko stotina izlagača iz cijele Hrvatske i susjednih, mediteranski zemalja, a priredbu razgledaju deseci tisuća posjetitelja.
Ovogodišnji Sajam se održava u hotelu Tirena na Babinom kuku.